Over ons

Hallo wie of wat is Variation play?

 

Variation play is de naam die staat voor lekker onbezorgd spelen.

Wij zijn tot een heel grote conclusie gekomen, dat er onder de volwassenen in onze samenleving niet genoeg wordt gespeeld. Dit is iets dat niet goed is, want het kind in jezelf mag je nooit verliezen.

Feit is dat er in onze samenleving veel stress en burn-outs zijn, wat niet goed is voor ons. Dit komt echter door het feit, dat we alleen maar bezig zijn met werken, werken, en nog eens werken.

 

Wij hebben onderzoek gedaan en wat blijkt, volwassenen willen wel degelijk spelen, maar door omstandigheden kunnen ze dit niet of durven dat niet of moeten volwassen zijn als er kinderen bij zijn.

 

Wat wij willen doen, is het maken van een indoor speeltuin voor volwassen. Dit gaan wij dan ook realiseren en er voor zorgen dat jullie als volwassene, zonder dat er kinderen zijn, onbezorgd kunnen klimmen en klauteren, op luchtkussen ravotten, en nog heel veel meer. Wat  en waarom dit nou zo belangrijk is, kan je vinden onder het kopje onderzoek. Hier staat beschreven waarom we dit doen en wat we hier mee bereiken. We kunnen met dit concept namelijk jullie maatschappelijk ook helpen. Het concept zoals het er momenteel ligt, is een concept dat heel breed is en ook steeds innoverend is .

Hou dan ook deze site goed in de gaten, zodat jullie precies weten wat er gaat komen.

Er zijn namelijk plannen, om ook therapie sessies te kunnen geven. Na een kort onderzoek, schijnt dit iets te zijn waarmee we niet alleen jullie die niks mankeren kunnen helpen, maar ook de mensen die al in een burn-out / stress situatie zitten kunnen helpen. Hier volgt nog nader bericht van, die je kunt vinden in de blog sessie van de pagina.

 

Wij hopen dat wij als Variation Team jullie een plek kunnen geven, waar jullie lekker tot rust kunnen komen. Kom dan ook gerust naar een van onze speeldagen.

 

Een eigen locatie, is op heel korte termijn ook de bedoeling, om alles in te kunnen vestigen en wel op een manier dat jullie nooit meer zullen vergeten.

 

Veel speelplezier toegewenst en tot snel bij Variation Play